DECEMBER!!! Jä jä jä!

I morgon fredag fredag fredag!

Jag drar upp till Stockholm för en timmes sitdown med klienten från Tanzania. Sen arbetsmöte för att virtuellt coacha en tjomme i Vietnam och planera en konferens i Dar es Salaam om ett par veckor med en kollega. Sen hem med 16.20:tåget, möjligen efter en snabb fredagspilsner på Nordic Lights hotellbar, bara för att testa västen i skarpt after work-läge.

Men framför allt är det första december och därmed julkickoff! På lördag är jag ensam hemma ett par timmar på dagen – då skall jag julpynta skiten ur lägenheten, så allt är färdigt och fint för kärleken när hon kommer tillbaka.

Jul. JUL! Jag älskar julen! Hela december är en enda lång smekning av alla sinnen; dofter, ljud, smaker, tjocka halsdukar, snoriga näsor, kalla nätter, snö som dämpar ljud och krasar under tunga vinterkängor, ångande glögg från en röd stuga på gågatan, pepparkakor med grönmögelost som jag pillar bort och äter för sig själv, rödkål, svagdricka, julafton, julklappar, mer glögg – den nya med smak av cognac, sill, julskinka, julesnaps, mys, mys, mys och familjetraditionen att se Love Actually (inbokat till den 9:e).

Vår familj älskar att fira jul. Särskilt jag.

Jag sitter med kärleken i soffan nu och provsmakar redan nu Shepherd Neames årgångsöl Christmas Ale 2006. För att komma i stämning.

Jag är nog en av de hårdast julande männen i Sverige.

About these ads

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Följ

Få meddelanden om nya inlägg via e-post.

%d bloggers like this: